19.5.12

Αν μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο...



θα έφτιαχνα σπίτια για τους μετανάστες για να ζήσουν ευτυχισμένοι. Θα έδινα χρήματα στα παιδιά που δουλεύουν στα φανάρια και στους δρόμους για να μπορέσουν να πάνε στο σχολείο.
Ντένια

θα εκλεινα όλα τα εργοστάσια όπλων και θα βοηθούσα τις φτωχές οικογένειες για να μην πρέπει τα παιδιά να δουλεύουν.
Γιώργος Μπ.

θα βοηθούσα όλα τα παιδιά όλου του κόσμου να έχουν τροφή, στέγη και υγεία ώστε ο κόσμος να γίνει καλύτερος.
Βασίλης Χαμ.


θα έκλεινα τις φυλακές και θα έφτιαχνα ένα νοσοκομείο.Θα έφτιαχνα  σχολείο για τα παιδιά με προβλήματα υγείας και θα έχτιζα μια μικρή πολιτεία για τους μετανάστες της χώρας μας.
Ηλιάνα Τ.



θα έφτιαχνα ειδικά σχολεία για παιδιά που έχουν προβλήματα και θα προσπαθούσα να πείσω τους λαούς να μην πολεμούν.
Δημήτρης Ν.


θα βοηθούσα τα παιδιά που κινδυνεύουν, που δεν έχουν φαγητό και είναι άρρωστα. Θα τους έδινα τροφή και θα έστελνα τους καλύτερους γιατρούς αλλά πάνω απ'όλα θα τους έδινα αγάπη.
Γλυκερία

θα έχτιζα ένα τεράστιο χωριό για να στεγάζονται οι άστεγοι, οι άνθρωποι από άλλες χώρες που γίνεται πόλεμος και οι φτωχές οικογένειες.
Νίκος Τ.

θα βοηθούσα όλα τα φτωχά παιδιά του κόσμου. Θα έδινα φαγητό και νερό και ένα όμορφο σπίτι για να ζουν με την οικογένεια τους.
Κωνσταντίνος Χ.

θα προσπαθούσα να μην υπάρχουν παιδιά άρρωστα, φτωχά, να μην δουλεύουν και να ζουν σε υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον. Θα σταματούσα τους πολέμους και θα έφτιαχνα σχολεία για όλους, και για αυτούς που έχουν προβλήματα υγείας.
Άννι Σ.

θα σταματούσα τους πολέμους, θα έκλεινα τα εργοστάσια που φτιάχνουν όπλα και θα έχτιζα σχολεία για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Γιάννης

θα απαγόρευα να κυκλοφορούν στους δρόμους αυτοκίνητα και θα υπήρχαν μόνο ποδήλατα. Τα αυτοκίνητα μολύνουν το περιβάλλον και θα κάνω κάτι για να κάτι για να το προστατέψω.
Αναστασία-Γεωργία Κ.

θα έλεγα στους γονείς των παιδιών να πηγαίνουν τα παιδιά σχολείο και όχι να δουλεύουν.
Βασίλης Χατζ.





1 σχόλιο: