26.5.23

Πανέμορφες παιδικές χαρές


Οι Δανοί Monstrum είναι υπεύθυνοι για τις πιο όμορφες παιδικές χαρές σ' ολόκληρο, ίσως, τον κόσμο, κάνοντας όλους να θέλουμε να είμαστε πάλι παιδιά! Από το 2003 οι δανοί σχεδιαστές Ole B. Nielsen και Christian Jensen, aka Monstrum, σχεδιάζουν τις πιο όμορφες παιδικές χαρές που μπορεί κανείς να δει, και να παίξει! Από φάλαινες σε πραγματικό μέγεθος, γιγάντιες αράχνες και κάστρα που ταλαντεύονται, μέχρι ναυάγια και διαστημικούς πυραύλους, οι δημιουργίες τους κάνουν το όνειρο κάθε παιδιού πραγματικότητα.


Το πλοίο Mary βγήκε στη ξηρά.

Το πλοίο  Mary τοποθετήθηκε σε ένα νησί και είναι έτοιμο προς εξερεύνηση. Το πλοίο στηρίζεται, γέρνει προς την πλευρά του νησιού, η οποία αποδεικνύεται ότι είναι η καμπούρα μιας φάλαινας! Όταν η φάλαινα αναπνέει πιτσιλάει τους επισκέπτες που βρίσκονται τριγύρω! 














































Γιγαντιαία αράχνη και μανιτάρια
Μια αράχνη 630 εκατοστά x 1.020 εκατοστά και ύψος 470 ότι πρέπει για αναρρίχηση και παιχνίδια!  Δίπλα στην αράχνη βρίσκονται τα μανιτάρια, στα οποία μπορείς να σκαρφαλώσεις και να κάτσεις ώστε να απολαύσεις τη θέα της παιδικής χαράς.
























Η γαλάζια φάλαινα στο Γκέτεμποργκ.
Τι καλύτερο από το να καταπίνεται από μια γαλάζια φάλαινα το πρωί της Κυριακάτικης βόλτας σου;

Τα παιδιά μπορούν να ανέβουν στο γιγαντιαίο πτερύγιο της ουράς και να διερευνήσει το εσωτερικό της φάλαινας.
Η φάλαινα είναι 15 μέτρα μήκος, 3,2 μέτρα πλάτος, 3 μέτρα ύψος. Είναι βαμμένο γκρι έξω και ροζ στο εσωτερικό




Η παραλία του Höganäs

Ένα τεράστιο φορτηγό πλοίο έχει βυθιστεί και είναι τώρα στον πυθμένα του ωκεανού δίπλα στο φάρο ανάμεσα στα κουτιά φορτίου και τα ψάρια Όλα είναι μεγάλο χάος και τα παιδιά προχωρούν σε μια "επικίνδυνη" διαδρομή ανάμεσα στα συντρίμμια και στα κομμάτια του πλοίου.























Τα ναυάγια στο Τρίγωνο των Βερμούδων
Στο βυθό της θάλασσας γύρω από τρίγωνο των Βερμούδων, υπάρχουν πολλά ναυάγια πλοίων και αεροσκαφών. Ένα από αυτά βρίσκεται στην παιδική χαρά του πάρκου Nørrebro και αποτελείται από ένα ναυάγιο αεροπλάνου σε δύο τμήματα, το οπίσθιο άκρο μίας γαλέρας, μια τσουλήθρα, κούνιες, μια φάλαινα και από μια σωστική λέμβο. 






Η παιδκή χαρά του Brumlebyen
Αποτελείται από 3 σπίτια, ένα αρτοπωλείο και δύο ζαχαροπλαστεία! Τα παιδιά κάνουν αναρρίχηση στους τοίχους τους και παίζουν παιχνίδια ισσοροπίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου